Ben Bizzie overhandigt boekje met sport- en cultuur aanbod voor kinderen

Op maandag 24 januari overhandigde wethouder Bram Visser samen met ons beweegmaatje Ben Bizzie het eerste boekje aan Noa van der Wal, leerling van groep 6 van CBS de Bron. In het Ben Bizzie boekje staan ruim 60 sport- en cultuuractiviteiten, die basisschoolleerlingen dit schooljaar kunnen ontdekken, vaak gratis.

Kleurwedstrijd

In samenwerking met MC Forte organiseerden we in december een kleurwedstrijd. Kinderen van verschillende scholen hebben meegedaan. En vandaag maakte wethouder Bram Visser de winnares bekend. Bram Visser: “Goed om te zien hoeveel kinderen er een mooie tekening gemaakt hebben. Het was dan ook zeker niet makkelijk om te kiezen.”

Noa van der Wal, leerling van groep 6 van CBS de Bron ging er met de prijs vandoor. Haar tekening staat op de voorkant van de boekjes. Het eerste boekje werd feestelijk aan haar overhandigd. Naast een goodiebag wint zij ook een drumtastic clinic voor de hele klas!

Makkelijk inschrijven

Inschrijven voor activiteiten kan via de website www.samenactiefinmolenlanden.nl. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig kunnen inschrijven voor proeflessen bij verschillende aanbieders..