Groep 6A van CBS De Hoeksteen is sportiefste klas van Molenlanden

Tijdens de Nationale Sportweek organiseerde we allerlei sport- en beweegactiviteiten. Jong en oud deed met ons mee. Vandaag werd groep 6A van Christelijke Basisschool De Hoeksteen uitgeroepen tot sportiefste klas van Molenlanden.

Tijdens de Nationale Sportweek kreeg elke basisschool in Molenlanden een beweegkalender van Ben Bizzie. Een kalender vol sportieve en gezonde opdrachten, zoals het maken van een beweegparcours en het organiseren van een gezonde lunch. “Zo maakten ze kans om de sportiefste klas van Molenlanden te worden. Veel scholen deden met ons mee. Maar de absolute winnaar is groep 6A van Christelijke Basisschool de Hoeksteen”, zo vertelt beweegcoach Gerrit enthousiast.

Verdiend gewonnen!

Op vrijdag 8 november kregen de winnaars heel bijzonder bezoek. Zonder dat de klas het in de gaten had, liep Ben Bizzie samen met beweegcoach Gerrit de school in. “Wat zijn ze goed Bizzie! Dat hebben ze met hun filmpje wel laten zien. Ze hebben de titel van sportiefste klas meer dan verdiend!”, aldus Ben. Natuurlijk liet hij het niet aan zich voorbij gaan om iedereen een high five te geven. “Het was weer een groot feest.” En dat feest is nog niet voorbij, want binnenkort gaan we nog eens langs met de prijs die de leerlingen hebben gewonnen: een groot springkussen voor een dag.

Geniet mee hoe we groep 6A van CBS De Hoeksteen verraste: