Ons team

Maak kennis met het giga-enthousiaste team van sport- en beweegcoaches.

Stan de Groot

“Mijn naam is Stan de Groot en als sport- en beweegcoach binnen het team van GIGA stimuleer ik zowel ouderen als kinderen om meer te bewegen. Maar ik wil mensen vooral plezier in bewegen laten ervaren. Ik ben ook gecertificeerd senioren sportleider en leefstijlcoach. Naast mijn sportieve werkzaamheden ben ik zelf actief op de korfbalvelden in Hardinxveld en kijk ik ieder jaar weer uit naar de wintersportvakantie. Leuk om jullie een keer tijdens mijn activiteiten voor GIGA te zien!"

stan@negen.nl

Dieuwertje Walraven

“Mijn naam is Dieuwertje Walraven. Ik ondersteun in het basisonderwijs bij de gymlessen en hou mij ook bezig met het organiseren van evenementen en het begeleiden van naschoolse activiteiten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo vind ik het erg leuk om verre afstanden te skeeleren. Graag zie ik jullie snel een keer bij een leuke activiteit!"

dieuwertje@negen.nl

Gerrit Oskam

“Ha! Ik ben Gerrit Oskam. Ik zet me in om kinderen in beweging te krijgen én houden. Iedereen weet dat sporten belangrijk is en het is mooi om de kinderen (en leerkrachten) dit op een speelse en leuke manier aan te bieden. Ik woon al mijn hele leven in Giessenburg en voetbal bij VV Peursum in het tweede elftal. Mijn overige vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie."

gerrit@negen.nl

Ike Slob

"Hoi allemaal, ik ben Ike Korevaar – Slob en projectcoördinator bij GIGA Molenlanden. We organiseren diverse sport- en beweegactiviteiten voor de jeugd, senioren en mensen met een beperking en ik probeer altijd de koppeling met de gemeente, verschillende dorpen en verenigingen te maken. Zo helpen we elkaar steeds een beetje verder. Want sporten en bewegen is gezond, maar natuurlijk ook super leuk en gezellig. Hopelijk tot ziens bij een van onze activiteiten!"

ike@negen.nl

Ruben den Ouden

“Hoi, ik ben Ruben den Ouden. Het is mijn passie om jong en oud de gein van het bewegen in te laten zien. Daarom organiseren we allerlei activiteiten van jong tot oud. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich motorisch goed ontwikkelen en dat we senioren aan het bewegen krijgen én houden. Zelf hou ik ook enorm van sporten. Ik waterpolo bij Wiekslag Alblasserdam en ik ben coach van een meisjesteam."

ruben@negen.nl

Jelmer den Besten

“Ik ben Jelmer den Besten en ik ben dit jaar afgestudeerd aan de Haagse academie voor lichamelijk onderwijs. De aankomende tijd ga ik mezelf inzetten voor het gebied Molenlanden en ga ik mensen stimuleren om meer te gaan sporten en bewegen. Zelf hou ik ook enorm van verschillende sport- en spelactiviteiten. Mijn passie wil ik graag overbrengen op alle mensen in Molenlanden. Ik hoop jullie graag te zien bij een van de activiteiten die ik organiseer.”

jelmer@negen.nl

Wilco van Es

“Mijn naam is Wilco van Es. Ik ga me vooral richten op het bewegingsonderwijs op de scholen. Dit doe ik door pauze- of naschoolse activiteiten te organiseren, lessen te geven en leraren te ondersteunen.

Naast het werk ben ik vaak te vinden op het voetbalveld of op de tennisbaan. Ik zal graag mijn passie voor sport over willen brengen op de jeugd en hen in laten zien wat voor moois sport en bewegen kan brengen. Het lijkt me leuk om jullie een keer tijdens mijn activiteiten tegen te komen!"

wilco@negen.nl

Zoë Augustijn

"Mijn naam is Zoë Sophie Augustijn. Ik ga bij GIGA aan de slag in het bewegingsonderwijs om de gymles te verzorgen en om de leraren te ondersteunen. Daarnaast zul je mij ook zien bij andere leuke sportactiviteiten. In mijn vrije tijd organiseer ik bootcamp activiteiten voor jong en oud. Ik voetbal bij FC Dordrecht Amateurs VR1 in Dordrecht. Ik zie jullie snel bij één van de super leuke sportactiviteiten!"

zoe@negen.nl

Menno Bentvelzen

“Ik ben Menno Bentvelzen en ik ben sinds kort onderdeel van team GIGA Molenlanden. Ik hou van sport en ik vind dat iedereen op zijn of haar eigen manier en niveau kan meedoen. Mensen met een beperking en ouderen laat ik ervaren dat sport en bewegen gezond, maar ook vooral erg leuk is."
menno@negen.nl

Monique Oosterling

"Ik ben Monique Oosterling en ik sta elke dag op om te zorgen voor een glimlach op de gezichten van ouderen en mensen met een beperking in de gemeente Molenlanden. Het is voor mij de motivatie om het de dag erna nóg leuker voor ze te maken."

monique@negen.nl

Willeke van Rooijen

"Mijn naam is Willeke van Rooijen, ik ben afgestudeerd als docerend en uitvoerend musicus aan Codarts, Rotterdam. Ik ben sinds september 2017 ook werkzaam in opdracht van MC Forte, als Projectcoördinator en cultuurcoach. Ook geef ik, waar er vraag is, zelf workshops op basisscholen. Op de muziekschool van MC Forte werk ik verder ook als dwarsfluitdocent.

Binnen de samenwerking tussen MC Forte en Giga Molenlanden ben ik verantwoordelijk voor de planning van alle binnen- en buitenschoolse cultuurworkshops op de 25 deelnemende scholen. Het streven is om 4 workshops per seizoen voor de scholen in te plannen. Een heel gepuzzel, maar dat vind ik juist enorm leuk om te doen!

Meer kinderen, op allerlei gebied, laten kennismaken met cultuur. Dat is ons doel en we organiseren heel veel verschillende meerdaagse workshops van Beeldhouwen en Schaken tot Street Art en Drumlessen. Muziek en cultuur zijn, net als sport, een enorme aanvulling op het dagelijkse school- en werkzame leven en van groot belang voor de ontwikkeling (en het op peil houden) van het brein.

Juist daarom is deze samenwerking tussen sport- en cultuuractiviteiten binnen Giga Molenlanden een must!’

Heb je vragen over cultuur? Neem dan contact op via willeke@mcforte.nl.

Nicky Visser

"Mijn naam is Nicky Visser en ik ben sport- en bewegingscoördinator. Zelf heb ik veel plezier in het sporten en bewegen. Ik vind het daarom belangrijk om anderen ook te laten inzien dat bewegen erg leuk kan zijn. Ik krijg er energie van als ik anderen zie bewegen met een lach op hun gezicht.''

nicky@negen.nl

Tim Groeneveld

''Mijn naam is Tim Groeneveld en ik verzorg o.a. pauzesport activiteiten en naschoolse activiteiten namens GIGA Molenlanden. Ik haal erg veel energie uit het werken met kinderen. Dit doe ik altijd op een creatieve en vernieuwende manier. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek supporter van Feyenoord. Als onderdeel van Het Legioen zit ik vaak in de Kuip om 'mijn club' te steunen.''

tim@negen.nl