Naschoolse activiteiten Bleskensgraaf

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Bleskensgraaf.

Sport & Bewegen
Ben Bizzie opdrachtenspel: Deze activiteit brengt jong en oud samen👧🏼👨🏻‍🦳. De kinderen gaan op zoek naar nummers die bij de ouderen in het dorp op de ramen hangen. Bij elk nummer hoort een (beweeg)opdracht, soms samen met de ouderen 🤸🏻. Wie kan alle nummers vinden en zo alle opdrachten uitvoeren? iedereen die op school zit kan meedoen. Meld je snel aan!

Cultuur - Bleskensgraaf

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nl


NIEUWE DATA!! Workshop: Rommel met Muziek.

NB: Alléén kinderen van de 'eigen school' kunnen inschrijven i.v.m. Corona maatregelen

Weet jij nooit zo goed of je muziek leuk vindt of juist niet? Denk je dat muziek alleen maar zingen is? Vind je muziek misschien zelfs een beetje saai? Ècht niet! Kom maar es naar ‘Rommel met muziek’: een muzikaal avontuur, waarin je zult merken en vooral ervaren dat muziek veel meer is dan het zingen van een lied!

Dinsdag 18, 25 mei, 1 en 8 juni, 15.15-16.00 uur, School met de Bijbel-Bleskensgraaf, groep 3 en 4, maximaal 25 deelnemers

______________________________________________________________


VOL!! Workshop: 3D-Pen tekenen VOL!!

NB: Alléén kinderen van de 'eigen school' kunnen inschrijven i.v.m. Corona maatregelen

Begin met een ontwerp op papier en voer dit later uit met de 3-d pen. De workshop 3d tekenen leert je werken met de 3d-pen. We beginnen met uitleg over de techniek en de mogelijkheden. De cursisten leren wat dimensies zijn. Dan gaan de cursisten aan de slag met ontwerpen. Na het bespreken van de ontwerpen gaan we in groepjes aan de slag. Je kunt uit de losse pols met de pen tekenen en zo jouw ontwerp volgen. Losse onderdelen kan je later makkelijk aan elkaar bevestigen. Ieder groepje heeft een 3d-pen en stopcontact nodig. Uiteindelijk bespreken we wat er gemaakt is. Heeft jouw groepje samen iets groters gemaakt? Of heeft ieder iets kleiners gemaakt?

VOL! Je kunt je niet meer inschrijven....

Woensdag 23 juni, 15.15-17.15 uur, School met de Bijbel-Bleskensgraaf, groep 6 t/m 8, maximaal 8 (!) deelnemers