Wat we doen

Ben Bizzie

Jong geleerd is oud gedaan! Een gezonde leefstijl begint op jonge leeftijd. Kinderen en jongeren maken van jongs af aan kennis met sport, bewegen en gezondheid. Zo kunnen ze zich sportief en gezond ontwikkelen. Ben Bizzie laat ze zien dat een gezonde leefstijl niet alleen gezond, maar ook erg leuk is.

Senioren

GIGA laat iedereen meedoen. Niemand staat aan de kant. We stimuleren sport en bewegen bij senioren. Dat houdt ze gezond en actief. Samen met partners, zoals Present en verenigingen zorgen we voor passend beweegaanbod.

Mensen met een beperking

Is sporten en bewegen voor jou minder vanzelfsprekend? Wij helpen je op weg, want wij vinden dat iedereen mee kan doen! Dat doen we niet alleen, maar samen met lokale partners, zoals Syndion en Philadelphia. De beweegcoaches van GIGA staan voor je klaar.

Vitaal verenigen

Wij geloven in de kracht van onze verenigingen. Zij verbinden mensen uit alle lagen en leeftijden met elkaar. Wekelijks ontmoeten mensen elkaar bij een vereniging en dat maakt de verenigingen in Molenlanden goud waard. Verenigingen staan voor grote uitdagingen. Samen pakken we deze aan.