Over ons

GIGA actief en gezond! Het enthousiaste team van GIGA Molenlanden zet zich elke dag in om jong en oud in beweging te brengen. Bewegen is gezond, maar vooral heel leuk! Samen met Ben Bizzie, scholen, zorgcentra en verenigingen zorgen we voor een giga gezond Molenlanden!

GIGA Molenlanden zorgt voor meer beweging in de gemeente Molenlanden. Sportconsulenten, beweegcoaches voor senioren, een cultuurcoach en muziekdocenten doen hun best om sport, bewegen en cultuur te stimuleren. Wij zijn aanwezig op scholen, in buurten en wijken, bij zorgcentra en bij de verenigingen en organiseren veel activiteiten, van naschools basketbal tot beweegbingo. Alles voor een actief, sportief, gezond en cultureel Molenlanden!

Kinderen en jeugd

Jong geleerd is oud gedaan! Een gezonde leefstijl begint op jonge leeftijd. Kinderen en jongeren maken van jongs af aan kennis met sport, bewegen en gezondheid. Zo kunnen ze zich sportief en gezond ontwikkelen. Ben Bizzie laat ze zien dat een gezonde leefstijl niet alleen gezond, maar ook erg leuk is.

Ouderen en aangepast sporten

GIGA laat iedereen meedoen. Niemand staat aan de kant. We stimuleren sport en bewegen bij senioren en mensen met een beperking. Dat houdt ze gezond en actief. Samen met partners, zoals diverse woon- zorglocaties en verenigingen zorgen we voor passend beweegaanbod.

Verenigingen

Wij geloven in de kracht van onze verenigingen. Zij verbinden mensen uit alle lagen en leeftijden met elkaar. Wekelijks ontmoeten mensen elkaar bij een vereniging en dat maakt de verenigingen in Molenlanden goud waard. Verenigingen staan voor grote uitdagingen. Samen pakken we deze aan.