Naschoolse activiteiten Arkel

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Arkel.

Sport & Bewegen
Sportinstuif Met een zak vol materiaal komen wij naar jouw dorp en organiseren een toffe, sportieve activiteit voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Vind jij het leuk en lekker om na je schoolwerk lekker te bewegen? Geef je dan snel op en kom naar de sportinstuif!

Cultuur - Arkel

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nl


Workshop: Graveer je ontwerp in Glas GEANNULEERD....Je kunt je nog wel opgeven! Hopelijk kunnen we de workshop verzetten

Graveer jouw eigen naam in glas. Geinspireerd door een oude melkfles van het Melklaboratorium in Gorinchem, gebruikt door de Melkfabriek die vroeger in Arkel gevestigd was, gemaakt in de Glasfabriek in Leerdam, maken we een toernee langs de geschiedenis van het verpakken van consumptiemelk. Na uitleg over de historie van verpakte melk en de aanwezige voedingsindustrie in de omgeving gaan de leerlingen een ontwerp maken dat ze graveren in een glas. Ieder ontwerpt zijn eigen monogram en vertelt daarmee iets over zichzelf. Gebruik je de letters uit jouw naam? Of laat je zien wat jouw hobby is? In de graffiti-wereld zou je op de muur een 'tag' spuiten. Hoe ziet jouw 'tag' eruit? Met een speciale graveerstift kras je jouw monogram in het glas. Hoe cool is dat! Jouw eigen glas!

Dinsdag 9 februari, 15.00-17.00 uur, OBS de Lingewaard, groep 5 t/m 8, maximaal 15 deelnemers