Naschoolse activiteiten Bleskensgraaf

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Bleskensgraaf.

Sport & Bewegen

Op woensdag 25 september organiseert GIGA Molenlanden in samenwerking met Graafzicht een super gave activiteit: Drumtastic, een swingende activiteit op muziek en een fitnessbal voor kinderen en ouderen! Doe jij gezellig met ons mee? Tijd: Tussen 14:00 en 16:00 uur. Je wordt ingedeeld in een ronde en deze duurt 20 minuten! In het inschrijfformulier kun je een voorkeur aangeven voor een tijd. Echter volgt dan per mail nog een bevestiging met de definitieve tijd.

Cultuur

Donderdag 14, 21 en 28 november van 15.15-16.15 uur, School met de Bijbel

Workshop 'Beeldverhaal. Maak een boek!' voor groep 6 t/m 8 (max. 10 deelnemers)

Houd je van boeken die met veel beelden en weinig woorden een verhaal vertellen? In deze workshop gaan we experimenteren met verschillende materialen en zo je eigen bedachte verhaal verbeelden en natuurlijk mag je ook woorden toevoegen. Je gaat ook leren om zelf je boek in elkaar te zetten. Of je nu houtskool, inkt, olie-pastel, verf (of alle materialen tegelijk!) wilt gebruiken; dat is aan jou! Je mag thuis al bedenken waar je over wilt vertellen in je boek: misschien iets wat je hebt beleefd in je vakantie of op school? Misschien een fantasie verhaal of iets over je lievelingsdier? Draag of neem mee: een oud T-shirt!

Activiteiten GIGA - Bleskensgraaf

Activiteiten GiGa Molenlanden
Voorkeur tijd

Let op: Je kunt een voorkeur aangeven. Echter ontvang je uiterlijk 23 september per mail nog de definitieve tijd.

Mag je zelfstandig naar huis?*
Akkoord foto/video*

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming dat er foto's/filmopnames worden gemaakt. Deze worden gebruikt voor PR middelen, website, social media kanalen van GIGA Molenlanden.