Naschoolse activiteiten Giessenburg

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Giessenburg.

Sport & Bewegen
Lasergamen: Gewapend met een laserpistool loop je door de ruimte. Probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen door hen raak te schieten op het pistool. Zorg er tegelijkertijd voor dat jij zelf niet wordt geraakt. Kun jij net zo scherp schieten als Hawkeye en ben je net zo goed in ontwijken als Spidermen? Dan wint jouw team het grote lasergame spel! Geef je op en doe mee!

Pietengym: Zit in groep 1 t/m 4 en kun je net zo goed op daken klimmen, van daken glijden en pakjes bezorgen als Piet? Geef je dan snel op en kom naar die pietengym en wie weet word jij wel de hulppiet van Sinterklaas!

Cultuur - Giessenburg

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nl

VOL!!Workshop: Fotografie VOL!!

In deze cursus leer je door middel van leuke opdrachten allerlei cameratechnieken. Je leert ook over compositieleer en hoe je een verhaal kunt vertellen met je foto. Verder komen er allerlei onderwerpen die je kunt fotograferen, zoals bijvoorbeeld mensen, landschappen, kleine dingen, abstract, gebouwen en natuur aan bod en natuurlijk gaan we vooral veel experimenteren. Een camera hoef je niet zelf mee te nemen, daar zorgen meester Wim en meester Piet voor.

Dinsdag 27 oktober, 3, 10 en 17 november, 15.15-16.30 uur, CBS de Hoeksteen-Giessenburg, groep 6 t/m 8, maximaal 10 deelnemers