Naschoolse activiteiten Groot-Ammers

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Groot-Ammers.

Sport & Bewegen
Sportinstuif Met een zak vol materiaal komen wij naar jouw dorp en organiseren een toffe, sportieve activiteit voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Vind jij het leuk en lekker om na je schoolwerk lekker te bewegen? Geef je dan snel op en kom naar de sportinstuif!

Cultuur - Groot-Ammers

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nl

GEANNULEERD....Workshop: Schaken Je kunt je nog wel opgeven; hopelijk kunnen we de workshop verzetten

Zet je hoofd aan het werk! Schaken is weer een hippe hobby aan het worden en heel goed voor je bovendien! Zelfs de overheid is bezig om deze denksport op school een belangrijke plek te gaan geven en dat is helemaal terecht. Onze docent neemt je mee, leert je de eerste (of als je zelf al verder bent, het vervolg) stappen en je kunt zelfs online tegen elkaar gamen. Spullen zijn aanwezig, die hoef je niet zelf mee te nemen. En via het digibord wordt jullie natuurlijk ook digitaal het één en ander bijgebracht. Kun je na de cursus gewoon thuis verder!

Dinsdag 5, 12, 19, 26 januari, 2, 9, 16 februari, 2 maart - 14.15-15.15 uur, OBS de Ammers - Groot-Ammers, groep 4 t/m 6, maximaal 10 deelnemers
Workshop: Drukkunst

Je gaat aan de slag met en verfroller, verf en een (houten) wattenstaafje op een tegeltje. Daarna leg je een stuk papier op je tegeltje en dan…!?

GEANNULEERD....Je kunt je nog wel opgeven! Hopelijk kunnen we de workshop verzetten
Donderdag 4 februari - 15.15-16.15 uur, CBS Rehoboth - Groot-Ammers, groep 1 en 2, maximaal 10 deelnemers

Donderdag 11 februari - 15.15-16.15 uur, CBS Rehoboth - Groot-Ammers, groep 3 en 4, maximaal 10 deelnemers