Naschoolse activiteiten Groot-Ammers

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Groot-Ammers.

Sport & Bewegen
Lasergamen: Gewapend met een laserpistool loop je door de ruimte. Probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen door hen raak te schieten op het pistool. Zorg er tegelijkertijd voor dat jij zelf niet wordt geraakt. Kun jij net zo scherp schieten als Hawkeye en ben je net zo goed in ontwijken als Spidermen? Dan wint jouw team het grote lasergame spel! Geef je op en doe mee!

Pietengym: Zit in groep 1 t/m 4 en kun je net zo goed op daken klimmen, van daken glijden en pakjes bezorgen als Piet? Geef je dan snel op en kom naar die pietengym en wie weet word jij wel de hulppiet van Sinterklaas!

Cultuur - Groot-Ammers

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nl

Workshop: Haken en Breien

Als je tegenwoordig helemaal hip en trendy bezig wilt zijn, moet je kunnen haken en breien want dat zijn de laatste knutsel-hits! Als het wat tegenzit hebben ze dat bij jou thuis niet meer geleerd… Wat Nu?? Nou, de workshopleidster van Haken & Breien helpt je uit de brand want zij weet er alles van af! Met z’n allen aanschuiven, gezellig bezig zijn èn een nieuwe trend zetten. Geef je op!

Maandag 23, 30 november, 7, 14 december, 14.15-15.15 uur, OBS de Ammers - Groot-Ammers, groep 6 t/m 8, maximaal 10 deelnemers
Workshop: Schilderen op Muziek

Zit je in de onderbouw? Dan ga jij spelenderwijs werken aan jouw kunstwerk en intussen krijg je allerlei muziek te horen. Je mag meedoen aan een stoelendans, maar nét een beetje anders dan je gewend bent. Het resultaat is een vrolijke tekening die je samen anderen gemaakt hebt en die jij mag inlijsten in je eigen geschilderde lijstje.

Dinsdag 29 september, 15.30-16.30 uur, CBS Eben Haëzer - Groot-Ammers, groep 1 t/m 4, maximaal 10 deelnemers


Workshop: Fotografie

In deze cursus leer je door middel van leuke opdrachten allerlei cameratechnieken. Je leert ook over compositieleer en hoe je een verhaal kunt vertellen met je foto. Verder komen er allerlei onderwerpen die je kunt fotograferen, zoals bijvoorbeeld mensen, landschappen, kleine dingen, abstract, gebouwen en natuur aan bod en natuurlijk gaan we vooral veel experimenteren.

Dinsdag 24 november, 1, 8 en 15 december, 15.30-16.45 uur, CBS Eben Haëzer - Groot-Ammers, groep 6 t/m 8, maximaal 10 deelnemersWorkshop: Selfie met Picasso

Vind je het leuk om te leren een portret van jezelf te tekenen en daarna een portret op je eigen manier te maken zoals Picasso deed, dan is dit iets voor jou!. Je leert hoe de indeling van een gezicht is om daarna, net als Picasso, hier een heel eigen creatieve draai aan te geven. De bedoeling is om met oliepastel krijt, inkt en collage-materialen een heel ander hoofd te maken. Je kunt het niet fout doen, je gaat echt met iets moois naar huis! Meenemen: Een selfie foto of portet van iemand anders.

Donderdag 29 oktober, 5 en 12 november, 15.15-16.30 uur, CBS Rehoboth - Groot-Ammers, groep 5 t/m 8, maximaal 10 deelnemers