Naschoolse activiteiten Groot-Ammers

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Groot-Ammers.

Sport & Bewegen

Voor de groepen 1 t/m 4 staat er pietengym gepland. Kun jij super goed de pakjes door de schoorsteen gooien of klimmen en klauteren? Laat het zien tijdens onze activiteit. Wie is de beste hulppiet? Je mag verkleed komen!

Cultuur

Donderdag 7, 14, 21 en 28 november van 14.00-15.00 uur, OBS de Ammers
Let op: Deze school heeft een continurooster, vandaar het tijdstip.
P-Bone Orkest voor groep 5 t/m 8 (max. 10 deelnemers)
Muziek maken op een plastic trombone, trompet of euphonium. Wist je dat dat kon? De kinderen swingen er in no-time vandoor op hun instrumenten. Samen spelen, samen doorzetten, samen tellen en samen de overwinning vieren als je niet als eerste, maar met z’n allen tegelijk de slotstreep haalt! Muziek is nooit een wedstrijd maar altijd samenwerken, goed luisteren en vooral samen lachen!
-------
Maandag 13, 20, 27 januari, maandag 3 februari van 14.00-15.00 uur, OBS de Ammers
Let op: Deze school heeft een continurooster, vandaar het tijdstip.
Haken/Breien voor groep 6 t/m 8 (max. 10 deelnemers)
Als je tegenwoordig helemaal hip en trendy bezig wilt zijn, moet je kunnen haken en breien want dat zijn de laatste knutsel-hits! Als het wat tegenzit hebben ze dat bij jou thuis niet meer geleerd… Wat Nu?? Nou, de workshopleidster van Haken & Breien helpt je uit de brand want zij weet er alles van af! Met z’n allen aanschuiven, gezellig bezig zijn èn een nieuwe trend zetten. Geef je op!
-------
Dinsdag 12, 19 en 26 mei, dinsdag 2, 9, 16, 23 en 30 juni van 14.00-15.00 uur, OBS de Ammers
Let op: Deze school heeft een continurooster, vandaar het tijdstip.
Schaken 2 (meer gevorderd) voor groep 4 t/m 6 (max. 12 deelnemers)
Zet je hoofd aan het werk! Schaken is weer een hippe hobby aan het worden en heel goed voor je bovendien! Zelfs de overheid is bezig om deze denksport op school een belangrijke plek te gaan geven en dat is helemaal terecht. Onze docent neemt je mee, leert je de eerste (of als je zelf al verder bent, het vervolg) stappen en je kunt zelfs online tegen elkaar gamen. Spullen zijn aanwezig, die hoef je niet zelf mee te nemen. En via het digibord wordt jullie natuurlijk ook digitaal het één en ander bijgebracht. Kun je na de cursus gewoon thuis verder!