Naschoolse activiteiten Groot-Ammers

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Groot-Ammers.

Sport & Bewegen
Helaas gaan onze activiteiten in verband met het Coronavirus niet door. Via www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie delen we leuke activiteiten waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. Doe jij met ons mee?

Cultuur - Update 16 maart: TOT NADER ORDER ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE WORKSHOPS TE STAKEN IVM DE MAATREGELEN ROND COVID-19. INDIEN ER WEER GESTART KAN WORDEN LATEN WIJ DAT WETEN. OPGEVEN KAN NOG WEL!

SCHAKEN2 (meer gevorderd)- OBS De Ammers - dinsdag 12 mei t/m dinsdag 30 juni - 14.00-15.00 uur - groep 4 t/m 6 - maximaal 12 deelnemers
Let op: Deze school heeft een continurooster, vandaar het tijdstip.

Zet je hoofd aan het werk! Schaken is weer een hippe hobby aan het worden en heel goed voor je bovendien! Zelfs de overheid is bezig om deze denksport op school een belangrijke plek te gaan geven en dat is helemaal terecht. Onze docent neemt je mee, leert je de eerste (of als je zelf al verder bent, het vervolg) stappen en je kunt zelfs online tegen elkaar gamen. Spullen zijn aanwezig, die hoef je niet zelf mee te nemen. En via het digibord wordt jullie natuurlijk ook digitaal het één en ander bijgebracht. Kun je na de cursus gewoon thuis verder!