Naschoolse activiteiten Molenaarsgraaf

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Molenaarsgraaf.

Sport & Bewegen
Sportinstuif Met een zak vol materiaal komen wij naar jouw dorp en organiseren een toffe, sportieve activiteit voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Vind jij het leuk en lekker om na je schoolwerk lekker te bewegen? Geef je dan snel op en kom naar de sportinstuif!

Cultuur - Molenaarsgraaf

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nlWorkshop: Haken en Breien GEANNULEERD....Je kunt je nog wel opgeven! Hopelijk kunnen we de workshop verzetten

Als je tegenwoordig helemaal hip en trendy bezig wilt zijn, moet je kunnen haken en breien want dat zijn de laatste knutsel-hits! Als het wat tegenzit hebben ze dat bij jou thuis niet meer geleerd… Wat Nu?? Nou, de workshopleidster van Haken & Breien helpt je uit de brand want zij weet er alles van af! Met z’n allen aanschuiven, gezellig bezig zijn èn een nieuwe trend zetten. Geef je op!

Maandag 25 januari, 1, 8 en 15 februari 15.15-16.15 uur, CBS de Bron - Molenaarsgraaf, groep 6 t/m 8, maximaal 10 deelnemers


Workshop: Papier Maken NIEUWE DATA!

Weet je dat je van afgedankte materialen zoals spijkerbroeken, touw, planten en melkpakken handgeschept papier kunt maken? Met behulp van een schepraam, water en bovenstaande materialen maken we een kaartje, of als je heel fanatiek bent en boekje. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het recyclen (wat een moeilijk woord !)

Donderdag 18 en 25 maart, 15.30-16.30 uur, CBS de Bron-Molenaarsgraaf, groep 3 t/m 8, maximaal 10 deelnemers.