Naschoolse activiteiten Nieuw-Lekkerland

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Nieuw-Lekkerland.

Sport & Bewegen

Pietengym: Zit in groep 1 t/m 4 en kun je net zo goed op daken klimmen, van daken glijden en pakjes bezorgen als Piet? Geef je dan snel op en kom naar die pietengym en wie weet word jij wel de hulppiet van Sinterklaas!

Cultuur - Nieuw-Lekkerland

Heb je vragen over de cultuurworkshops van Giga? Mail naar: willeke@mcforte.nl

Workshop: Glitter en Glim

Aluminiumfolie is o zo fijn om op te schilderen. Wanneer je schilderijtje klaar is mag je het gaan versieren met glittertjes en glimmers.

Woensdag 7 oktober, 14.15-15.15 uur, OBS de Tuimelaar - Nieuw-Lekkerland, groep 1 t/m 4, maximaal 12 deelnemersWorkshop: 3D-pen Tekenen

Begin met een ontwerp op papier en voer dit later uit met de 3-d pen. De workshop 3d tekenen leert je werken met de 3d-pen. We beginnen met uitleg over de techniek en de mogelijkheden. De cursisten leren wat dimensies zijn. Dan gaan de cursisten aan de slag met ontwerpen. Na het bespreken van de ontwerpen gaan we in groepjes aan de slag. Je kunt uit de losse pols met de pen tekenen en zo jouw ontwerp volgen. Losse onderdelen kan je later makkelijk aan elkaar bevestigen. Ieder groepje heeft een 3d-pen en stopcontact nodig. Uiteindelijk bespreken we wat er gemaakt is. Heeft jouw groepje samen iets groters gemaakt? Of heeft ieder iets kleiners gemaakt?

Woensdag 9 december, 14.15-16.15 uur, OBS de Tuimelaar - Nieuw-Lekkerland, groep 6 t/m 8, maximaal 8 (!) deelnemers