Naschoolse activiteiten Ottoland

Meld je hier aan voor de Ben Bizzie activiteiten in Ottoland.

Sport & Bewegen

Deze periode staat er een activiteit gepland in het kader van de Nationale Sportweek. Op het schoolplein kun je allemaal super leuke verschillende spellen doen. Je krijgt van ons een stempelkaart. Heb je een spel gedaan dan krijg je een stempel. Is je stempelkaart vol? Dan mag je deze bij ons inleveren en maak je kans op een mooie prijs! Doe jij met ons mee? Schijf je snel hieronder in!

Cultuur

woensdag 30 oktober, 6, 13 en 20 november van 12.30-13.30 uur, Chr. Eben Haëzerschool

Workshop Dans voor groep 3, 4 en 5 (max. 15 deelnemers)

Superleuke dans-workshop van vier lessen! Het doel van deze lessen van één uur is om de kinderen enthousiast te maken om te dansen en om ze de passie van de dans te laten ervaren. Genieten van bewegen, waardoor ze ongemerkt een goede conditie en houding krijgen. Tijdens de lessen stellen we ook een dans samen: teamwork en creativiteit worden hierdoor geprikkeld.


Activiteiten GIGA - Ottoland

Activiteiten GiGa Molenlanden
30 oktober, 6, 13 en 20 november - 12.30-13.30 uur - Dans voor gr. 3 t/m 5 (max. 15 deelnemers) - Chr. Eben Haëzerschool
Mag je zelfstandig naar huis?*
Akkoord foto/video*

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming dat er foto's/filmopnames worden gemaakt. Deze worden gebruikt voor PR middelen, website, social media kanalen van GIGA Molenlanden.