Stap & Trap vierdaagse

Doe mee met de Stap & Trap vierdaagse! Van 18 t/m 27 september kun je deelnemen aan deze virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisaties een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Kom jij met ons in beweging?

Voor de lokale organisaties!

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisaties. Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kun jij ze bij helpen! Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Iedereen kan met ons meedoen! Onze deelnemers kunnen kiezen uit:

  • 2 kilometer
  • 5 kilometer
  • 10 kilometer
  • 25 kilometer

Wij doen het anders

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Jouw inzet wordt uiteraard beloond met een medaille gesponsord door de Rabobank. Dus kom in beweging en zorg voor dat extra grote feest in 2021!

We gaan van start!

Bekijk hieronder bij app instructies hoe je de app installeert en van start kunt gaan. Je kunt ook je eigen sport tracker (Strava, Garmin, Polar, Runkeeper etc.) gebruiken en de prestatie of bewijs uploaden bij ons. Hoe je dit moet doen lees je via onderstaande button.

Hulp nodig? Neem de veelgestelde vragen door of schakel direct hulp in via de hulpdesk virtueel@activebirds.nl

Verder kun je via onderstaande linkjes live deelnemers volgen tijdens de Stap & Trap vierdaagse en vindt je de uitslagen per kilometer. Veel beweeg plezier!

Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld aan de volgende organisaties: