Zeker op de been vanuit thuis

Zeker op de been worden, dat kan ook vanuit thuis, op veilige afstand van elkaar. Daarom starten we in de week van de valpreventie op vrijdag 2 oktober om 10.30-11.30 uur met de Zeker op de Been thuisversie vanaf uw eigen beeldscherm.

Zeker op de been vanuit thuis is een online bijeenkomst voor 55-plussers. We gaan aan de slag met houding, balans, spierkracht, gewichtsverplaatsing en overeind komen na een val. We geven je tips voor in en om uw huis.

 • Datum: vrijdag 2 oktober
 • Tijd: 10.30-11.30 uur
 • Locatie: vanaf uw eigen beeldscherm via Microsoft teams

Geïnteresseerd?

Aanmelden of vragen? Neem contact op met beweegcoach Stan de Groot via 06-228 102 86 of info@gigamolenlanden.nl. Hulp nodig bij het gebruik van Microsoft Teams? Neem dan ook contact op met Stan.

Stappenplan Microsoft Teams:

Meedoen via de computer

 1. Klik op de ontvangen link. Deze ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld. Zorg dat u dit opent in Google Chrome of in Egde. In Explorer doet de link het niet.
 2. Geef Teams toestemming om uw microfoon en camera te gebruiken.
 3. Vul uw naam in en doe gezellig mee.
 4. Bent u eerder in de les dan dat Stan is? Dan komt u in de wachtruimte terecht. Zodra Stan online is, wordt u toegelaten.

Meedoen via de tablet of telefoon

 1. Download eerst de Teams app in de Play/Appstore.
 2. Keer terug naar uw ontvangen link. Deze ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld.
 3. De app opent van vanzelf.
 4. Klik op ‘deelnemen als Gast’.
 5. Vul uw naam in en doe gezellig mee.
 6. Bent u eerder in de les dan dat Stan is? Dan komt u in de wachtruimte terecht. Zodra Stan online is, wordt u toegelaten.