Sportakkoord Molenlanden

Sport en bewegen is gezond, gezellig en het brengt mensen uit gemeente Molenlanden bij elkaar. Daar werken scholen, zorg- en gezondheidsorganisaties, verenigingen, sportparken, dorpen en gemeente samen hard aan. GIGA Molenlanden helpt ze daarbij. Samen zorgen ze ervoor dat iedereen mee kan doen en in beweging komt.

Het sportakkoord is ingediend!

Helaas kon de bijeenkomst in maart niet doorgaan, maar het sportakkoord is opgeleverd en ingediend bij het ministerie. Maar liefst 97 partijen hebben ondertekend. Daar zijn we enorm trots op!. Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor alle input die aangeleverd is. Hierdoor hebben we een prachtig akkoord weten te bereiken. Benieuwd naar het sportakkoord? Lees 'm hier!

We pakken door!

Ondanks deze bijzondere tijd willen we niet stilstaan. Want in het sportakkoord staan goede ambities om de Sportparel van het Groene Hart te kunnen worden. En daar willen we graag mee aan de slag. Maar dat lukt ons niet alleen. We zullen jullie daarom blijven informeren, op de hoogte houden en vragen om input. Sommige partijen hebben al aangegeven mee te willen denken. Super fijn! We hopen op nog meer enthousiasme de komende periode.

Ook supporter worden?

Wil je ook je steentje bijdragen om de Sportparel van het Groene Hart te worden? Dat kan! Meld je aan via info@gigamolenlanden.nl. Word supporter, ontvang onze Supporter Seizoenkaart en ontdek wat jij als supporter kunt betekenen.