Zeker op de Been thuisversie

Ouderen vallen steeds vaker en dat kan leiden tot ernstige gevolgen. Sommige ouderen overlijden zelfs door een val. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Samen met u gaan we thuis aan de slag om Zeker op de Been te blijven of te worden!

Zeker op de been worden, dat kan ook vanuit thuis, op veilige afstand van elkaar. Daarom start GIGA op woensdag 1 juli van 10.30 uur tot 11.30 uur met de Zeker op de Been thuisversie vanaf uw eigen beeldscherm.

Zeker op de been is een online bijeenkomst voor 55-plussers. Tijdens de training gaan we aan de slag met houding, balans, spierkracht en gewichtsverplaatsing. Ook leren de deelnemers hoe ze overeind moeten komen op het moment dat ze gevallen zijn. Naast voldoende beweging, is er ook aandacht voor gevaren in en rondom huis. Zoals voldoende licht, kleedjes, voldoende telefoons, voeding en medicatie.

Heeft u interesse om deel te nemen aan één van de bijeenkomsten via Microsoft Teams? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met beweegcoach Stan de Groot via 06-228 102 86 of info@gigamolenlanden.nl.Heeft u hulp of ondersteuning nodig bij het gebruik van Microsoft Teams? Neem dan ook contact op met GIGA Molenlanden.

Stappenplan Microsoft Teams:

Meedoen via de computer

  1. Klik op de ontvangen link. Deze ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld. Zorg dat u dit opent in Google Chrome of in Egde. In Explorer doet de link het niet.
  2. Geef Teams toestemming om uw microfoon en camera te gebruiken.
  3. Vul uw naam in en doe gezellig mee.
  4. Bent u eerder in de les dan dat Stan is? Dan komt u in de wachtruimte terecht. Zodra Stan online is, wordt u toegelaten.

Meedoen via de tablet of telefoon

  1. Download eerst de Teams app in de Play/Appstore.
  2. Keer terug naar uw ontvangen link. Deze ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld.
  3. De app opent van vanzelf.
  4. Klik op ‘deelnemen als Gast’
  5. Vul uw naam in en doe gezellig mee.
  6. Bent u eerder in de les dan dat Stan is? Dan komt u in de wachtruimte terecht. Zodra Stan online is, wordt u toegelaten.